top of page
PBE06050.jpg
JRLL_final_POS.png
Om JRLL:

JRLL har til formål at sikre dig den bedst mulige fest ud fra rammerne. Dette gælder igennem alt fra første kontakt, til opfølgning efter festen. Du skal med andre ord føle dig sikker og forstået igennem hele forløbet.

Vores mission:

Er at levere musik til flere typer fester, lige fra fødselsdage til bryllupper og store halballer. Ydermere vil vi gerne give gæsterne den bedste oplevelse i form af det rigtige musikvalg, tøj til formålet, samt at tage imod musikønsker.

Vores vision:

 

Vores vision er hele tiden at være med på "beatet", følge udviklingen indenfor musikkens verden, men samtidig også at investere i udstyr der sikrer, at vi kan levere hver en opgave fyldestgørende.

 

Værdier: 

Respekt for os selv - ikke at takke ja til jobs der ikke kan gennemføres, eller som ikke tilbyder rimelige vilkår for at vi kan levere vores bedste.

Respekt for andre - ved at sikre at kvaliteten af jobbet, blandt andet gennem behovsanalysering, levering og opfølgning efter endt fest,

Respekt for fremtiden - ved indkøb af miljørigtigt udstyr, heriblandt investeringer i LED belysning, for at spare på strømforbruget.

bottom of page