Sceneteknik

-Stagehands
-Lydtekniker
-Lystekniker

Stagehands

Kært barn har mange navne. Nogen kalder det for hjælpere andre kalder det for stagehands. Ved booking af stagehands hos JRLL er du altid sikker på at være i gode hænder. Alle vores stagehands er minimum 18 år, fysisk stærke ALTID ædrulige og bære lovpligtige sikkerhedsudstyr set i forhold til opgaven. Vores stagehans møder altid ind i god til og undersøger stedet, så vi er sikker på at kunne arbejde hurtigt og præcist når det virkelig gælder.

Lydteknikker

Mangler du en lydtekniker, til et enkelt arrangement eller til en fast tour? Så kan vi her hos JRLL tilbyde de helt rigtige folk.

For nogen er lydtekniker et fremmedsprog. Men i bund og grund er lydteknikeren ham/hende der får lyden til at lyde helt rigtig. En lydtekniker arbejder med den tekniske del af lydformidling som for eksempel ved koncerter. en lyd tekniker har ofte navnet de sorte t-shirt, grundet man ofte overser dem. Men fortvivl ikke. Med en professionel lydtekniker fra JRLL ved din side er du altid sikker på at at være i gode hænder. 

Lystekniker

Hos Jakob Rønde Lyd og Lys, i daglig tale JRLL arbejder vi sammen med nogen af Danmarks førende lys teknikere. En lys tekniker går også undernavnet de sorte t-shirt. Men bare fordi man ikke ser ham/hende bemærker man bestemt det arbejde de levere. Med en professionel Lystekniker, er der styr på selv de mindste detaljer. Dette gælder selv hvis det blot er front lys til et band, til store events, eller store lasershows. Kontakt os allerede i dag, og hør om dine muligheder.

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
  • LinkedIn - sorte cirkel

OM OS

                                                              

Velkommen til JRLL / Jakob Rønde Lyd og Lys

Din professionelle samarbejdspartner på Lyd, Lys og sceneteknik

CVR: 39830043

KONTAKT OS

                                                              

 

Adresse: Fjordvejen 26, 7600 Struer
Mail: info@jrll.dk

Tlf: 30666895

Samarbejdspartnere: soundstorexl I ProStork I Dancefloor I Showbizz I Forevigmindet